Werken bij

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en toegewijde mensen.

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op via:
pz@janderijk.com

Ons internationale team is ons meest waardevolle bezit.
Wil jij daar onderdeel van uitmaken en samen het verschil maken?

Kom jij werken bij Jan de Rijk Logistics?

Bij Jan de Rijk Logistics zijn er geen vooraf bepaalde carrière paden. Vanaf dag één heb je de vrijheid en de verantwoordelijkheid om jouw eigen toekomst richting te creëren. Omdat we het belangrijk vinden de juiste persoon voor de juiste rol in te zetten, blijven we investeren in jouw ontwikkeling.

Of je nu als chauffeur, loodsmedewerker, planner, customer service medewerker, monteur, engineer, sales medewerker of in een andere rol bij ons wilt werken: wij zullen je aanmoedigen om jouw talent te ontwikkelen. We hebben in onze verschillende bedrijfsonderdelen een grote verscheidenheid aan werkzaamheden voor diverse opleidingsniveaus en specialismen.
Lijkt het je interessant om bij ons te komen werken? Of ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende stage of afstudeerplaats? Neem gewoon even contact met ons op via: pz@janderijk.com

Transport Planner Retail (Waddinxveen)

Ben jij gedreven om continu een zo efficiënt mogelijke inzet van distributiewagens te plannen? En is werken in wisselende diensten voor jou goed in te passen (geen weekenden)?

Nationaal Distributie Chauffeur

Is rijden je passie en voel jij je verantwoordelijk voor het op correcte wijze vervoeren van goederen van en naar klanten in de winkeldistributie?

Monteur – Meewerkend voorman (getrokken materieel)

Verricht jij graag onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan ons getrokken materieel en wil je daarbij ook de werkzaamheden van het team mee coördineren bij onze service werkplaats in Roosendaal?

Senior ICT Applicatiebeheerder

Kom jij ons core IT-applicatielandschap verder uitbouwen en beheren?

Orderpicker

Handmatig en met EPT orderpicken bij Jan de Rijk Logistics te Roosendaal in een dagdienst van 8.00-17.00 uur op woensdag en vrijdag en eventueel meer uren op andere dagen? (16-40 uur per week)

HR stage

Het HR vak leren in een dynamische internationale werkomgeving?

Medewerker Bedrijfsbureau

Schakel jij gemakkelijk tussen onze opdrachtgevers en de operatie en verzorg jij de inkomende en uitgaande documentatie rondom ons transport?