Internationaal Transport

Internationaal Transport

Maximale flexibiliteit en transparantie in heel Europa

Wat bieden wij

“Dankzij onze geavanceerde en betrouwbare vloot, lokale kantoren in een groot aantal landen, en altijd beschikbare afdeling planning, ligt Europa aan de voeten van tal van industrieën.”

 • Internationale Line-Haul diensten, FTL en LTL, en Groupage
 • Planning afdeling 24 / 7 / 365 bereikbaar
 • Real-time tracking & tracing
 • Vestigingen in 13 landen
 • Groot eigen wagenpark

Wilt u meer weten?

Sjors-Melisse

Sjors Melisse
Tel: +31 (0)16 557 28 06 / E-mail

Waarom Jan de Rijk Logistics?

Jan de Rijk maakt gebruik van een geavanceerd en dynamisch systeem
Met het geavanceerde en dynamische ordermanagement en planning systeem – met real-time tracking & tracing van voertuigen en ladingen – geeft Jan de Rijk klanten maximale zichtbaarheid en transparantie.

Air Cargo

Een ongeëvenaard netwerk tussen Europese luchthavens
Jan de Rijk is al jaren de toonaangevende speler in de Air Cargo industrie. Het netwerk tussen luchthavens dat door Jan de Rijk wordt aangeboden is ongeëvenaard. Jan de Rijk levert niet alleen op de luchthaven, maar middels direct delivery & pickup services (DDS, DPS) ook rechtstreeks bij klanten van luchtvaartmaatschappijen. Ook kan Jan de Rijk klanten ondersteunen met afhandeling en documentatie.

Industrieel

Een betrouwbare partner in heel Europa
Door visie, toegewijde medewerkers en uitstekende IT-systemen lukt het Jan de Rijk keer op keer om de hoge verwachtingen van klanten in verschillende industrieën te overtreffen. Of het nu gaat om ad-hoc vervoer, of een logistiek partnership, het Europees netwerk maakt van Jan de Rijk een betrouwbare partner in het hele continent.

Pharma

Meer dan 200 temperatuur gecontroleerde voertuigen
Met GMP/GDP-gecertificeerd personeel en voertuigen biedt Jan de Rijk klanten uit de farmaceutische industrie een hoogwaardige logistieke oplossing. Weinig sectoren kijken zo kritisch naar de integriteit van de beveiliging van producten in de verschillende stadia van de supply chain als Pharma.

Om die reden is Jan de Rijk met meer dan 200 temperatuur gecontroleerde voertuigen (inclusief mega trailers, standaard trailers en gecombineerd) en het real-time J-Connect® monitorsysteem de uitgekozen partner voor deze industrie.

High Secure

Een volledig gecontroleerd proces en time-to-market
Jan de Rijk biedt klanten voor wie een volledig gecontroleerd proces en time-to-market essentieel zijn, een veilige TAPA-certified logistieke oplossing voor heel Europa. Het transport vindt plaats in TAPA-TSR1 gecertificeerde voertuigen, voertuigbewegingen worden 24/7 gemonitord, en er wordt gebruik gemaakt van route-fencing en geo-fencing. Ook vindt er in-house screening plaats, wordt veiligheidsbewustwording getraind, en wordt er gewerkt aan preventie van criminaliteit.

Alles gebeurt in overeenstemming met nationale en Europese regelgevende instanties. Dit maakt Jan de Rijk een betrouwbare en toegewijde partner in High Secured transport.

Uitzonderlijk vervoer

Betrouwbaar in uitzonderlijk vervoer
Jan de Rijk Logistics biedt zijn klanten reeds jarenlang internationale en nationale oplossingen voor exceptioneel transport. Wij beschikken daartoe over het beste materiaal dat specifiek door ons is ontworpen om exact aan de uiteenlopende wensen van onze klanten te voldoen. Ons wagenpark bevat onder meer diepladers, trekkers en trailers in alle soorten en maten en met meerdere aslijnen. Al het betrokken personeel beschikt over een jarenlange ervaring en de noodzakelijke know-how. De internationale vergunningen voor breedte transport zijn aanwezig. Uitzonderlijk vervoer vraagt om een grondige voorbereiding. Elke route voor uitzonderlijk vervoer is maatwerk en wordt door ons van te voren uitvoerig doorgenomen.
Wij zijn zeer ervaren in het vervoer van vliegtuigonderdelen waaronder alle typen vliegtuigmotoren, landingsgestellen, vleugelsecties en helicopters. Tevens hebben wij toegang tot de verschillende luchthavens

Fresh

Wij houden uw handel vers
Het beheersen van de omgevingstemperatuur is van essentieel belang bij het vervoer van bederfelijke producten. Jan de Rijk Logistics biedt logistieke oplossingen voor het dagelijks, geconditioneerd vervoer van bederfelijke waren door heel Europa. Wij bieden een volledige landelijke dekking voor complete vrachten in West Europa en tevens in het bijzonder groupage zendingen van en naar Italie. Jan de Rijk Logistics is reeds jaren een specialist voor het vervoer van bloemen en planten op deze regio. Ook voor voedsel is Jan de Rijk Logistics HACCP gecertificeerd. Binnen de vloot van Jan de Rijk Logistics zijn meer dan 200 koelvoertuigen actief;van ambient tot vries.

 • Specialist voor bloemen en planten
 • HACCP gecertificeerd voor voedsel
 • Korte transittijden
 • Trailers met verschillende temperatuurzones (dual temp)
 • Intermodale diensten door middle van onze treinverbinding
 • Online temperatuurregistratie
 • Meer dan 200 koeltrailers (reefers)

Meer weten over wat wij u kunnen bieden?

Maak voor een op maat gemaakte aanbieding nu vrijblijvend een afspraak.